Källviken Semesterby

Caprivägen 61 • Strömstad

I en otrolig omgivning, alldeles intill havet, ligger Källviken Semesterby beläget. Runt om området finns tre långgrunda badstränder med trampolin, grillplats på berg och en magnifik utsikt. I närheten finns en 18-håls golfbana, minigolf och Selin Charter, med vilka man kan åka på båt- och fisketurer. Semesterbyn håller öppet mellan 25 mars – 29 september. Högsäsong 17 juni – 11 augusti. In till Strömstad centrum är det 5 kilometer och på 20 minuter tar du dig till Nordby Shoppingcenter med 110 märkesbutiker.

Källviken Semesterby erbjuder tre olika boendealternativ – vandrarhem, hotell och stuga. Vandrarhemmet har 1-4bäddsrum där toalett och dusch finns i korridor. Gäster har tillgång till ett gemensamt fullt utrustat kök, ett TV-rum och utemöbler. Sänglinnen och handdukar kan hyras, om städning önskas köps denna tjänst i receptionen. Hotellverksamheten erbjuder enkel-, dubbel- och 4bäddsrum. Alla rum har eget badrum med dusch, sänglinne och handduk. Det finns ett gemensamt TV-rum, bastu och en terrass med utemöbler att tillgå. Man har även fri tillgång till ett gemensamt kök. Städning inkluderat i priset. Stugorna har allt från 2-6 bäddar, fullt utrustat kök, TV, dusch och toalett och altan med utemöbler. Avresestädning kan köpas i receptionen.

Det finns ett frukostpaket för avhämtning som gäster kan beställa – senast dagen innan. På Källviken Restaurang & Pizzeria finns det något för alla! Slå dig ned på uteserveringen och njut av havsdoft och solens strålar eller tag plats i den nyare pubdelen med en kall öl. Gäster som anländer med bil parkerar på anvisad plats.

Tillgängliga rum på Källviken Semesterby

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Källviken Semesterbys olika rumstyper

Torsdag 27 Juni t.o.m Fredag 28 Juni - Pris inkluderar moms.

Fyrbäddsrum med delat badrum - Gratis avbokning
Frukost ingår
Dubbelrum/Tvåbäddsrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta rum har eget badrum med dusch. Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår.
Fyrbäddsrum med eget badrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta rum har våningssängar och ett eget badrum med dusch. Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår.
Stuga med 2 sovrum - Gratis avbokning
Frukost ingår
Stuga - Gratis avbokning
Frukost ingår

Fler hotell i Strömstad