3-4
Aug 2018
Strömstadfestivalen Strömstad

Strömstadfestivalen

Välkommen till Strömstadfestivalen 2018!

Vi på Strömstadfestivalen har jobbet på hårt sedan den allra första upplagan den 4. och 5. augusti i år. Vi kan med stor glädje berätta att succén upprepas 2018! Datumen för festivalen är den 3-4 augusti. Därmed blir det sommarstämning med fantastiske artister 2018 också! Vi gläder oss!


Vill du säkra din biljett till sommarens höjdpunkt redan nu, samt spara några kronor? Då kan du köpa early bird biljetter (festivalpass) från 24 september! Det är ett begränsat antal, så här gäller det att vara tidigt ute. Biljetterna släpps på stromstadfestivalen.se klockan 18:00.

Artister släpps löpande, så följ oss på facebook och instagram så hänger du med!

Var du på festivalen 2017 och har ännu inte svarat på vår uttvärdering? Lägg två minuter på att göra 2018 till en ännu bättre festival: https://stromstadfestivalen.typeform.com/to/qQaFJC

www.stromstadfestivalen.se

I siffror

155 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

2401 st

har besökt evenemanget på Strömstad.com
Boenden närmast Strömstadfestivalen natten mellan 19 och 20 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Strömstadfestivalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Strömstadfestivalen , Strömstadfestivalen

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Strömstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Strömstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter