Källviken Semesterby

Caprivägen 61 • Strömstad

I en otrolig omgivning, alldeles intill havet, ligger Källviken Semesterby beläget. Runt om området finns tre långgrunda badstränder med trampolin, grillplats på berg och en magnifik utsikt. I närheten finns en 18-håls golfbana, minigolf och Selin Charter, med vilka man kan åka på båt- och fisketurer. Semesterbyn håller öppet mellan 25 mars – 29 september. Högsäsong 17 juni – 11 augusti. In till Strömstad centrum är det 5 kilometer och på 20 minuter tar du dig till Nordby Shoppingcenter med 110 märkesbutiker.

Källviken Semesterby erbjuder tre olika boendealternativ – vandrarhem, hotell och stuga. Vandrarhemmet har 1-4bäddsrum där toalett och dusch finns i korridor. Gäster har tillgång till ett gemensamt fullt utrustat kök, ett TV-rum och utemöbler. Sänglinnen och handdukar kan hyras, om städning önskas köps denna tjänst i receptionen. Hotellverksamheten erbjuder enkel-, dubbel- och 4bäddsrum. Alla rum har eget badrum med dusch, sänglinne och handduk. Det finns ett gemensamt TV-rum, bastu och en terrass med utemöbler att tillgå. Man har även fri tillgång till ett gemensamt kök. Städning inkluderat i priset. Stugorna har allt från 2-6 bäddar, fullt utrustat kök, TV, dusch och toalett och altan med utemöbler. Avresestädning kan köpas i receptionen.

Det finns ett frukostpaket för avhämtning som gäster kan beställa – senast dagen innan. På Källviken Restaurang & Pizzeria finns det något för alla! Slå dig ned på uteserveringen och njut av havsdoft och solens strålar eller tag plats i den nyare pubdelen med en kall öl. Gäster som anländer med bil parkerar på anvisad plats.

Tillgängliga rum på Källviken Semesterby

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Källviken Semesterbys olika rumstyper

Söndag 29 Maj t.o.m Måndag 30 Maj - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum/Tvåbäddsrum med delat badrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta enkelt inredda vandrarhemsrum har delat badrum. Sängkläder och handdukar ingår inte. Du kan antingen hyra dessa på plats eller ta med egna. Du kan även välja att själv städa rummet före utcheckningen eller betala en avgift för slutstädning.
Trebäddsrum med delat badrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Enkelt inrett rum med våningssängar och delat badrum. Sängkläder och handdukar ingår inte. Du kan antingen hyra dem på plats eller ta med egna. Du kan välja att städa själv före utcheckningen eller betala en avgift för slutstädning.
Fyrbäddsrum med delat badrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Enkelt inrett rum med våningssängar och delat badrum. Sängkläder och handdukar ingår inte. Du kan antingen hyra dem på plats eller ta med egna. Du kan välja att städa själv före utcheckningen eller betala en avgift för slutstädning.
Stuga med 1 sovrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Dessa rum är 30 m² stora.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta rum har eget badrum med dusch. Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår.
Fyrbäddsrum med eget badrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta rum har våningssängar och ett eget badrum med dusch. Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår.
Stuga med 2 sovrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Dessa rum är 45 m² stora.
Stuga med 3 sovrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Dessa rum är 50 m² stora.
Stuga - Gratis avbokning
Frukost ingår Dessa rum är 55 m² stora.

Fler hotell i Strömstad