Emma's Bed & Breakfast

Kebal 2 • Strömstad

Precis vid Strömstad Golfbana – 50 meter från klubbhuset – ligger Emmas Bed & Breakfast beläget. Huset är från 1700-talet men man har genom åren renoverat in- och utsidan till det modernare. Man har skapat ett hjärtligt, ljust och hemtrevligt bed & breakfast, dit gäster kan komma för att slappna av. Färjeläget med båtar som tar dig till de fantastiska Kosteröarna ligger endast 15 minuters promenad bort. Ungefär lika lång tid tar det att promenera in till centrala Strömstad och dess restauranger och shoppingstråk. Emmas Bed & Breakfast är en ideal utgångspunkt för dig som vill uppleva Strömstad.

Det finns enkelrum, dubbelrum och 3bäddsrum att övernatta i. Rummen är smakfullt inredda helt i vitt, vilket skapar en stilren och nordisk atmosfär. Du sover här i sängar från Tempur. Andra faciliteter är badrum med dusch, hårtork, badrumsartiklar, mineralvatten, tidsskrifter och fri wi-fi. Rummen är mycket luftiga och har en vacker utsikt över trädgården. Det går självklart att boka ett golfpaket.

Frukost ingår i rumspriset och serveras varje morgon. Här bjuds man på goda och sunda alternativ så som färskpressad juice, nybakat bröd och hemgjorda sylter och marmelader. Slå dig ned i den ljusa förtjusande matsalen eller ute på den stora terrassen och njut av starten på dagen! Terrassen har en otrolig utsikt över golfbanan och man finner här grillutrustning. Inomhus finns en gemensam sitthörna och en TV-lounge. Parkering finns tillgängligt för gäster som anländer med bil.

Tillgängliga rum på Emma's Bed & Breakfast

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Emma's Bed & Breakfasts olika rumstyper

Fredag 15 December t.o.m Lördag 16 December - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Strömstad