Nattklubbar och barer

Här hittar du de flesta nattklubbarna i Strömstad för att kunna ha en riktigt rolig kväll ute, eller äta god mat.
Kontoret Restaurang & Bar

Mitt i hjärtat av Strömstad ligger Kontoret Restaurang & Bar beläget. Kontoret erbjuder något för alla – här har man den genuina sportbar-atmosfären, högklassig mat för gourmander och det breda barutbudet. På de många TV-skärmarna visas sport från alla världens hörn och det anordnas ofta liveframträdanden. Kontoret Restaurang & Sportbar har öppet varje dag mellan 11.00 – 01.00.

0526 101 24
Badhusgatan 1
Oxygen Lounge & Nattklubb

Oxygen Lounge & Nattklubb hittar man på Laholmen Hotell i vackra västkustorten Strömstad. Här finns en mysig lounge där man kan umgås, ta en svalkande drink, heja fram favoritlaget på kvällens match eller spela Wii Resort på storbild. Vid 22.00 fredag och lördag slås dörrarna upp till den rykande heta nattklubben. Dansgolv, bar, casino, DJ och en otrolig atmosfär – kan det bli bättre? Lounge måndag till torsdag 22.00 – 01.00, nattklubb fredag & lördag 22.00 – 03.00.

0526 19 700
Laholmen Hotell
Park Biograf & Restaurang

Park är en biograf, pub och restaurang i ett! Varför inte avnjuta en av de populära pizzorna eller något annat från gourmetmenyn innan bion drar igång? Vill man hellre ta en svalkande drink eller en kall öl kan man göra så i den välfyllda baren! Här får man utan tvekan en helkväll – vem säger nej till middag, bio och drinkar? Park Biograf & Restaurang har öppet måndag till torsdag 11.00 – 24.00, fredag 11.00 – 01.00, lördag 12.00 – 01.00 och söndag 12.00 – 24.00.

0526 144 50
Skolgatan 3
Pråmen Restaurang & Bar

Mitt i Strömstads hamn ligger båten, restaurangen och baren Pråmen. Här är det full fart varje öppen kväll med liveframträdanden, klubb och musik! Sitt ner i den flytande restaurangen för en delikat middag med familjen eller tag en drink i den mysiga baren med utsikt över havet.

0526 135 09
Södra Hamn Torskholmen
The Cod

The Cod ligger belägen vid hamnen i Strömstad och är ett av västkustens mest populära uteställen! Här finns en restaurang med uteservering på kajen, flera välfyllda barer och en nattklubb med heta dansgolv. Varje måndag är ”rockmåndag” då det spelas rockmusik från 60-talet och framåt – se till att vara där! Club Cobra öppnar dörrarna på söndagar då det bjuds på skön house och grymma priser i paren. På fredagar och lördagar är det ”the cod night club” som gäller med fantastisk stämning och olika teman runt varje hörn! The Cod bjuder på liveframträdanden mer än ofta och sommaren 2013 kan man bland annat se Björn Rosenström, Petter, Amaranthe och Magnus Betnér.

0526 615 00
Torskholmen
The Dubliner at Skagerack

The Dubliner at Skagerack är en genuin irländsk restaurang och pub. Här kan man njuta av en rejäl måltid i goda vänners lag eller ta en drink med kärleken! Man lägger stor tyngd på musikunderhållning och anordnar ofta liveframträdanden med främst irländska musiker. På övervåningen finner man en fartfylld nattklubb med skön musik och en härlig stämning. Det anordnas ofta spännande evenemang och överraskningar samt så bjuds det på livemusik av svenska band och artister.

0526 103 36
Strandpromenaden 1

Restaurang ABC finner man i det mycket spännande designhotellet Quality Spa & Resort. ABC står för Asiatiskt Bohuslän California, vilket har sin grund i de lokala råvarorna man använder och inspirationen från det asiatiska och kaliforniska köket. Restaurangen är väldigt intressant inredd och har stora vackra fönster. Utöver restaurangen kan man även erbjuda tre olika barer. Barerna går i olika teman men det breda och varierade dryckessortimentet är detsamma.

0526 30 300
Kebalvägen 229