Strömstad Spa

Kebalvägen 229 • Strömstad

Omgivet av skärgårdsklippor och Bohusläns vackra ljung ligger designhotellet Quality Spa & Resort beläget. Byggnaden har en otroligt spännande arkitektur – verkligen något utöver det vanliga. Man ligger endast 10 meter från havet och 45 meter bort finner man Strömstads golfbana. Hotellet erbjuder bekvämligheter så som en fantastisk restaurang, exotisk miljö och ett rofyllt spa – här kan man koppla av och må gott!

På Quality Spa & Resort finns det totalt 232 rum. Dessa är indelade i kategorierna Standard enkelrum, Standard två enkelsängar, Moderate Dubbelrum, Superior Enkelrum, Superior Dubbelrum, Deluxe Dubbelrum och Dubbelsvit. Standard och Moderate-rummen är enkelt inredda med fokus på bekvämlighet och funktion – här ska du få en god natts sömn. Superior och Deluxe-rummen däremot är för dig som vill ha lite mer. Rummen är rymliga och modernt inredda. De har ett separat sovrum, vardagsrum med sittgrupp och balkong med en vacker havsutsikt. Dubbelsviterna är lyx på hög nivå. Här får man panoramautsikt över Skagerrak, separat sovrum, badrum med badkar, vardagsrum med bäddsoffa, arbetsplats och en balkong. I alla rum finns tillgång till fri wi-fi, badrum med dusch och/eller badkar och en kabel-TV.

Varje morgon serveras en ekologisk frukostbuffé med flera goda alternativ i Restaurang ABC. ABC står för Asiatiskt Bohuslän California, vilket har sin grund i de lokala råvarorna man använder och inspirationen från det asiatiska och kaliforniska köket. Restaurangen är väldigt intressant inredd och har stora vackra fönster. Frukosten serveras vardagar 07.00 – 09.30 och helger 08.00 – 10.30. Man erbjuder även lunch och middag. Totalt finns det plats för 700 gäster – 400 inne och 300 utomhus. I loungebaren hittar man något spännande att kolla på i varje hörn. Atmosfären är helt fantastisk, slå dig ned med en vän och njut av en kall drink!

Hotellets pool- och bastuområde är beläget över två hela våningsplan. Här hittar man finsk sauna, ångbastu, tecaldarium, soft bio sauna, saltvattenspool, hot tub, jacuzzis – varav en är utomhus och har en magnifik havsutsikt, kneipp fotbad, eventdusch, relaxbäddar och snö – för att kyla sig mellan bastusittningar. På det moderna gymmet finns flera träningsmaskiner, lösa vikter och platt-TV:s.

Tillgängliga rum på Strömstad Spa

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Strömstad Spas olika rumstyper

Fredag 29 Oktober t.o.m Lördag 30 Oktober - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Strömstad