Scandic Laholmen

Laholmen • Strömstad

Under 1950-talet tog hotellverksamheten på Laholmen i Strömstad fart. Man blev snabbt ett av landets ledande hotell och restauranger under 50- och 60-talet. Det otänkbara hände dock Lucia 1974, när en sängrökande norrman brände ned hotellet till grunden. Dagens Laholmen Hotell invigdes tio år senare och man vill vara minst lika framstående idag som man var då. Hotellet ligger 500 meter från centralstationen. I närheten finner man Kallbadhuset och varje hel- och halvtimme avgår badbåtar som tar dig till utomhusbadet Furuholmen.

Hotellet har totalt 152 rum varav 30 har balkong och 4 är sviter. Man har byggt rummen så att större delen av gästerna ska kunna få ta del av den magnifika utsikten man har att bjuda på. Rummen har ljusa väggar och stora fönster för att skapa ljus och rymd och man använder sig av varma och färgglada textiler för att pigga upp. Faciliteter som finns är badrum med dusch, sittgrupp, skrivbord, kabel-TV, hårfön och i vissa fall en minibar. Wi-fi finns att tillgå för 40:-.

Frukostbuffén står framdukad varje vardag mellan 07.00 – 10.00 och helger 07.30 – 11.00. Om man önskar frukost på rummet förbeställs det senast 23.00 dagen innan, roomserviceavgift tillkommer. Restaurang SALT har anor sedan tidigt 1800-tal och man erbjuder sittplatser med en fantastisk utsikt över småbåtshamnen och Skagerrak. Under veckan serverar man à la carte, lunchbuffé och söndagsmiddag. Fredagar och lördagar anordnas dans till livemusik i restaurangen. Oxygen Lounge & Nattklubb ligger i byggnaden och har öppet alla dagar förutom söndag. Du finner även en kiosk i receptionen där man kan inhandla godis, kalla drycker etc.

Parkering finns att tillgå för 85:-/natt. Ingen garanti för plats.

Tillgängliga rum på Scandic Laholmen

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Scandic Laholmens olika rumstyper

Lördag 22 Juni t.o.m Söndag 23 Juni - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Strömstad