Lagunen Cottages and Hostel

Skärsbygdsvägen 40 • Strömstad

Tre kilometer från centrala Strömstad finner man Lagunen. Man ligger beläget alldeles vid havet och man håller öppet året runt. På området kan du spela äventyrsgolf, biljard, fotboll och beachvolleyboll. Det finns många badplatser, både med klippor och sand. På stranden kan man grilla och vissa dagar anordnas grillkvällar. Från Lagunens brygga kan man ta båt in till Strömstad centrum. Lagunen erbjuder fem olika boendealternativ. Bergsbyn, Ekebostugan, Höjden, Malis Lägenhet och Vandrarhemmet.

Bergsbyn är stugor på 28 kvm med totalt 6 bäddar. Stugorna är nybyggda och håller mycket hög standard. De ligger belägna längs Klätterberget med en magnifik utsikt över havet. Stugorna har en egen uteplats. Faciliteter är badrum med dusch, kyl/frys, spis med ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och TV. Ekebostugan erbjuder med sina 24 kvm, 6 bäddar. Stugan ligger 80 meter från havet och har en stor altan. Faciliteter som finns är badrum med dusch, kyl, kokplatta, mikrovågsugn och TV. Badrummet är helkaklat och har golvvärme. På Höjden hittar man små enkla övernattningsstugor. Varje stuga har två bäddar och en terrass med utemöbler. De ligger belägna högt upp i en lugn del av området med 250 meter till havet. Malis Lägenhet är 24 kvm stor och har 4 bäddar. Lägenheten är mycket elegant inredd med ekparkett och kakel & klinker i badrummet. Du finner faciliteter så som badrum med dusch, kyl, kokplatta, mikrovågsugn och TV. Det finns en terrass där man kan njuta av kvällssolen. Vandrarhemmet har flera rum, alla med 4 bäddar. Rummen är nyrenoverade och man finner WC och dusch i korridorerna. Alla rum har TV. Det finns ett mindre gemensamt kök med spis, mikrovågsugn och diskmaskin i ett närbeläget servicehus. Havet ligger 80 meter bort. Det finns fri tillgång till internet på hela området.

Alldeles vid stranden och havet hittar man Lagunens Restaurang. Man håller öppet hela sommaren och erbjuder rätter från det italienska, mexikanska och amerikanska köket. Klara favoriter är lagunenburgaren och nachostallriken. Det finns även en barnmeny att välja från. Slå dig ned på uteserveringen och njut av kvällssolen! På området finner man också en butik. Här hittar man färskt bröd, dagstidningar, matvaror och andra nödvändigheter. Det finns även ett populärt glasscafé. Totalt finns det 5 servicehus för Lagunengäster att använda.

Tillgängliga rum på Lagunen Cottages and Hostel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Lagunen Cottages and Hostels olika rumstyper

Lördag 22 Juni t.o.m Söndag 23 Juni - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Strömstad